Atakan, Ezgi hakkında neler dedi?

Atakan, Ezgi hakkında neler dedi?

Survivor 2016 yarışmacısı Avatar Atakan 1 Temmuz Survivor Panorama programına katıldı. Adada yaşadıklarını anlatan Atakan yarışmacılar hakkında da çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Atakan, Hakan Hatipoğlu'nun 'Survivor'da neden Atakan şampiyon oldu?' sorusu üzerine yarışmadaki şampiyonluk yolunu anlattı.

Survivor 2016'nın şampiyonu olan Çağan Atakan Arslan, Survivor Panaroma katılarak hakkında merak edilenleri yanıtladı. Atakan adada yaşadıklarını ve karşılaştığı zorluklara değinirken kimlerle nasıl dostluk kurduğunu ve Ezgi Avcı ile arasındakileri anlattı. Avatar Atakan yarışmanın ilk gününden final bölümüne kadar çok şeyin üstünden geldiğini ve bir çok zorlukla karşılaştığını ancak dokunulmazlık ve ödül oyunları için hemen toparlanmak gerektiğini belirtti. Survivor yarışması için farklı bir deneyim olduğunu söyledi. 

ADANIN İSTİKRARI ATAKAN!

İlk günden itibaren şampiyonluğun en kuvvetli adaylarından biri olan Avatar Atakan’ın Survivor 2016’nın şampiyonu olması hiçbirimizi şaşırtmadı. Zorlu parkulardan çoğu zaman galip ayrıldı, sevdiği arkadaşlarını kaybetmesine rağmen sabırla yarışmaya devam etti. Arada üç-dört beklenmedik çıkışı olsa da seyirciyi kendine inandırmayı başardı.

BABAANNESİ DUYGULANDIRDI

Atakan'ın babaanesi torunuyla yaşattıkları için gurur duyduğunu söyledi. Hakan Hatipoğlu, Atakan'ın babaannesinin final konuşmasıyla Atakan'a çok destek olduğunu dile getirdi.

SURVİVOR 2016 FİNAL GECESİ NELER YAŞANDI?

Survivor 2016 beş ay süren maratonun ardından son buldu. Survivor'da şampiyon olacak isim merakla bekleniyordu. Seyircilerden gelen SMS oyları ile Survivor 2016'nın şampiyonu, rakibinden daha fazla oy alarak Atakan oldu. Survivor'ın şampiyonu aynı zamanda 500 bin liralık ödülün de sahibi oldu.

Survivor 2016 bu sezon adından söz ettiren yarışmalardan biriydi. Survivor'da kim şampiyon oldu sorusu merakla cevap bekliyordu ve SMS oyları şampiyonu belirledi. Survivor'da Serkay ve Atakan final koltuğunda şampiyonluk için yarıştı. Tüm bunlar yaşanırken, Acun Ilıcalı yeni programının formatını da açıkladı. Survivor'ın bir daha ki sezonunda yarışacak 1 kadın ve 1 erkek yarışmacı bu yarışmayı kazanan isimlerden olacak.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN