Sertab Erener, 21 yıl sonra Eurovision sahnesinde tekrar yer aldı

Sertab Erener, 21 yıl sonra Eurovision sahnesinde tekrar yer aldı

2003 yılında 'Everyway That I Can' şarkısıyla Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'ye zafer kazandıran Sertab Erener, 21 yıl sonra yine Eurovision sahnesindeydi. Malmö'de düzenlenen 2024 Eurovision'da konuk sanatçı olarak sahne alan Erener, büyük beğeni topladı.

Riga, Letonya'da düzenlenen 2003 Eurovision Şarkı Yarışması'nda birinci gelerek Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Hizmet Madalyası'na layık görülen sanatçı, ikinci yarı final gecesinde unutulmaz bir performans sergiledi.

Erener, sahneye çıkacağı gün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, "21 yıl sonra tekrar buluşalım mı?" diyerek hayranlarına seslendi.

Türkiye'nin Eurovision'a neden katılmadığına dair ise; jüri oylamasına geçilmesi ve politik oylamalar gibi nedenlerle 2012 yılından beri yarışmaya katılmadığı biliniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN