Atalay Filiz, Göktuğ Demirarslan ile Elena’yı ayıramayınca öldürdü

Atalay Filiz, Göktuğ Demirarslan ile Elena’yı ayıramayınca öldürdü

Atalay Filiz’in, arkadaşı Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena’yı ayıramayınca öldürdüğü ortaya çıktı. Filiz’in ilgi duyduğu genç kıza, Demirarslan’ın başka kızlarla görüntülerini gönderdiği belirlendi.

[Karar]
KENAN BUTAKIN

Atalay Filiz’in işlediği cinayetlerin ardından yakayı ele vermesi, gözleri Ankara Batı Adliyesi’nde süren çifte cinayet davasına çevirdi. Göktuğ Demirarslan ve sevgilisi Elena Radchikova cinayetinden aranan Filiz’in gıyabında şu ana kadar 5 duruşma yapıldı. Kabul edilen iddianame ise cinayetlerin işleniş sebebiyle ilgili önemli detaylar içeriyor.

Elena’ya ilgi duyan Filiz’in Demirarslan’la Elena’yı ayırmak için genç kıza, Demirarslan’ın başka bir kızla öpüştüğü görüntüleri  mail atmasına rağmen çifti ayıramadığı ortaya çıktı. Davada bir tanığın   “Gizli numaradan çağrı geldi. Binanın yanında Şahin marka eski model bir otonun beklediğini fark ettik” dediği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN