Avrupa Abdülkadir ve Yusuf'un peşine düştü

Avrupa Abdülkadir ve Yusuf'un peşine düştü

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Türkiye'nin gündemine oturan iki genç yetenek için teklif yağdığını açıkladı. Usta, 4-3 kaybedilen Alanyaspor maçının ise aklından bir türlü çıkmadığını söyledi.

Trabzonspor'un El Sadd takımı ile yapacağı hazırlık maçı için Katar'da bulunan Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, önemli açıklamalar yaptı. Beşiktaş- Trabzonspor maçındaki hakem kararlarına değinen ve Türk futbolunun sağlıklı bir zeminde yeniden doğuşa ihtiyacı olduğunu söyleyen Usta, sistemin iyi yönetilmesi gerektiğini vurguladı. Usta, Alanyaspor maçını unutamadığını da açıkladı: "Hiçbir şekilde ne benim, ne oyuncuların, ne taraftarların aklından kolay kolay çıkarmadığı maç. 50 yılda bir olacak şey başımıza geldi. Ne olursa olsun Trabzonspor olarak maçı 3-0'dan 4-3 vermemeliydik. Bu bizde büyük yara oluşturdu. Beni de çok üzdü." Usta, genç oyuncuları Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'e gelen transfer teklifleri hakkında da konuştu: "Türkiye'de genç oyuncuların ortaya çıkması konusunda sorun yaşıyoruz. Bizim açımızdan gururlu bir dönem. Aynı dönemde çok kaliteli iki oyuncumuz Türkiye'nin gündemine oturmuş durumda. Yusuf ve Abdülkadir için Avrupa'dan da çok iyi teklifler geliyor, bundan sonra daha da iyileri gelecek ama onlar henüz yolun başındalar. Ayrıca Türkiye'ye örnek oldular. Biz de Trabzonspor altyapısına bu iki güzide oyuncuyla şu mesajı veriyoruz; onlar yaptıysa siz de yapabilirsiniz.

FIRTINA AL SADD KARŞISINDA ZORLANMADI: 1-2 

Süper Lig'e verilen milli maç arasını hazırlık maçı oynayarak değerlendiren Trabzonspor, Al Sadd'ı Fabian Castillo ve Uğur Demirok'un golleriyle 2-1 yendi. Al Sadd'ın tek golünü Khoukhi kaydetti. Mücadeleye etkili başlayan Trabzonspor, karşılaşmanın 28. dakikasında Castillo'nun ayğından bulduğu gol ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Mücadelenin ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlanırken, 55. dakikada Trabzonspor Uğur Demirok'un golüyle skoru 2-0'a taşıdı. Maçın 81. dakikasında Al Sadd, Khoukhi'nin sayısı ile skoru belirledi ve Trabzonspor mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN