Keyif veren mücadele

Keyif veren mücadele

İki takımın da kazanabileceği bıçak sırtı bir maçtı.

Tarafsız izleyenler için oldukça keyifliydi. Hem yüksek temposu hem karşılıklı atılan golleriyle futbol seyircisini mutlu etti.  Gerçi Beşiktaşlılar skordan memnun olmayabilir ama unutmamak gerekir ki aşırı efor sarfeden bu takım üç yıl önceki Beşiktaş değil. Yaş ortalaması yükselen fakat buna karşın daha tecrübeli bir takım.

Beşiktaş iki müthiş gol attı ama ondan daha fazlasını yapmadı sahaya sahada. Baktığımızda rakibinden hani öyle çok çok üstün oynayan alıştığımız bir Siyah-Beyazlı takımı göremedik. Beşiktaş’ın hafta arası oynadığı Şampiyonlar Ligi maçından yorgun döndüğü her halinden belli oluyordu.

Trabzonspor daha akılcı oynadı. İki takımda da değişikliklerde bence sorunlar vardı, eğer değişiklikler daha isabetli yapılabilseydi sonuç farklı olabilirdi. Beşiktaş cephesinde Negredo - Cenk değişikliği Siyah-Beyazlılara bir şey katmadı.

Trabzonspor cephesindeyse en verimli en çalışkan oyunculardan birisi olan Abdülkadir’in oyundan alınmasa ibrenin Trabzonspor’dan yana dönmesini engelledi.  Yani hatasıyla sevabıyla, hem kenarın hem de içerdekilerin hatalarıyla sevaplarıyla izleyenlere zevkli, keyifli bir müsabaka yaşattı her iki takım da.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN