Ayşe Hatun Önal Edis ile beraber poz verdi

Ayşe Hatun Önal Edis ile beraber poz verdi

Genç kızların yeni gözdesi Edis Originel dergisi için Ayşe Hatun Önal ile beraber objektif karşısına geçti. Güzel şarkıcı hem genç sesi değerlendirdi hem de güzellik sırları hakkında ip uçları verdi.

Uzun bir aradan sonra çok etkili bir çıkış yaptın. Bunu neye bağlıyorsun?

Ayşe Hatun Önal: Çıkışın sebebi doğru zamanda doğru şarkıyla karşılaşmak, çok çalışmak ve emek vermek diye düşünüyorum. Çünkü hiçbir emek vermeden iyi bir şey yakalayamazsınız. O yüzden emek vermek, doğru ekip, doğru zaman ve doğru şarkı diyorum.

6 -7 seneye yakın ortalıklarda görünmedin. Bu kayboluşun nedeni bir aşk mıydı yoksa kendini yeniden keşfetme süreci miydi?

A.H.Ö.: Ortadan kaybolma diye bir şey yok ama geri çekilme diyebiliriz belki. Oku hedefe fırlatmadan önce mutlaka bir geri çekilme durumu vardır ya, onun gibi bir şey belki de... Yani kendini aramayla alakalı bir şey değil. Hayat, düz bir çizgide değil; inişleri-çıkışları var. Bu dışarıdan belki bir geri çekilme, bırakma ya da ara verme gibi görünmüş olabilir ama ben Güm Güm bestesini bu 6-7 yıllık boşlukta yapmıştım. Onun gibi daha bir sürü de şarkı yapmıştım. Müziği tam olarak bitirmiş değildim yani. Belki görsel aktifliğim yoktu ama yine de beste yapmaya, söz yazmaya devam ediyordum. Onlar da önümüzdeki yıllarda çıkacaktır piyasaya. Çok güzel bir kadınsın ve herkes tarafından beğeniliyorsun.

Güzelliğinin farkında olarak mı yaşıyorsun?

A.H.Ö.:Çok teşekkür ederim. 1999 Türkiye Güzeli olduğum için güzelliğimin farkında değilim desem yalan olur ama ben güzelim diye ortalıkta kasılarak gezinecek bir yapım da hiçbir zaman olmadı. Ne bileyim, elimin parmaklarım olması gibi bana sıradan gelen bir şey.

15-07/23/-guzellik-elimin-parmaklari-kadar-siradan-1637458.Jpeg

Bugüne kadar kendin için yaptığın en iyi şey neydi?

A.H.Ö.: Zaman zaman tek başıma bilet alıp o an hangi ülkeye, şehre karar veriyorsam oralara gitmem herhalde. Biraz kendimi, kendi yarattığım çemberin dışına çıkarabildiğim zamanlar, bence kendime en güzel davrandığım zamanlar. Hayallerimin peşine düşmek ve onlardan asla vazgeçmemek de herhalde kendim için yaptığım en iyi şey.

Söz yazma yeteneğine de sahipsin. Nereden geliyor bu yetenek?

A.H.Ö.: Annemin bir kuzeni de şiirler yazarmış, şiir kitapları vardı. Anneme göre anne tarafımdan gelme bir özellik yani. Ben kendimi bildim bileli müziğe

kendimi hep yakın hissetmişimdir. İlk bestemi de sanırım lise 2’de yapmıştım. “Kalbe Ben” albümündeki bütün şarkılar, söz ve müzik bana aitti. İlk kez “Çak Bir Selam”da dışarıdan şarkı almıştım. Güm Güm’ün de bestesi ve sözlerinin bir kısmı benim. Yıllardır, aslında kendimi bildim bileli diyebilirim, kendi kendime besteler yapardım; ama iyi ama kötü. Yani her zaman yazan ve beste yapan bir 

Aşk senin için ne ifade ediyor? Şu an birine aşık mısın? İlişki yaşarken nasıl bir kadın oluyorsun?

A.H.Ö.: Aşkla ilgili söyleyebileceğim çok söz var mı bilmiyorum açıkçası. Yani “aşkın ne olduğunu kimse çözememiş, ben nasıl çözeyim” diyerek bu sorudan kaçmak istiyorum… Ve kaçıyorum (gülüyor).

Ayşe Hatun Önal’a gelirsek, onu nasıl buluyorsun bir erkek olarak? Müziğini, şarkılarını beğeniyor musun?

E.: Ayşe, güzellik tanımının ötesinde bir güzel. Karakteri de öyle; deli dolu, zeki, başına buyruk. Hayata, yakın pencerelerden bakıyoruz. Geçmişten beri yaptığı tüm şarkılar da playlist’imde ve hayranıyım.

Ayşe Hatun Önal, çekimlerde birlikte poz verdiği Edis için, “Yeni jenerasyon içerisinde benim için en dikkat çekici erkek Edis. O yüzden yolunun kısa değil uzun olacağını düşündüğüm bir isim. Edis’le ilgili teklif geldiğinde de bayıla bayıla kabul ettim. Çok yakışıklı ayrıca…” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN