Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev İstanbul’da

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev İstanbul’da

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, 9-13 Temmuz tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek 22. Dünya Petrol Kongresi’ne katılmak üzere saat 13.30’de Atatürk Havalimanı’na geldi. Aliyev'in akşam saatlerinde Erdoğan'la bir araya gelmesi bekleniyor.

Havalimanında askeri tören düzenlenirken İstanbul Valisi Vasip Şahin ve bazı ilgililer Aliyev’i apronda karşıladı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev daha sonra kendisini bekleyen araca binerek havalimanından ayrıldı. İlham Aliyev’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Tarabya Köşkü’nde akşam yemeğinde bir araya gelmesi bekleniyor.

17-07/09/al-1499601079.jpg

22. Dünya Petrol Kongresi kapmasında Azerbaycan, Sırbistan, Arnavutluk, Bulgaristan devlet başkanları ile Cumhurbaşkanı Erdoğan bir araya gelecek. Devlet başkanlarının yanı sıra ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’ın da aralarında bulunduğu 30’dan fazla bakanın da İstanbul’a geleceği öğrenildi. Ayrıca dünyanın en büyük enerji şirketlerinin CEO’ları da kongre boyunca İstanbul’da bulunacak.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN