Azerbaycan: Ermenistan ordusu sivillere misket bombası attı

Azerbaycan: Ermenistan ordusu sivillere misket bombası attı

Azerbaycan-Ermenistan sınır hattında gerginlik sürüyor. Son olarak Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan ordusunun Azerbaycan mevzi ve sivil yerleşim birimlerine misket bombası attı" açıklamasında bulundu.

Ermenistan-Azerbaycan cephe hattındaki çatışmalarda, Ermenistan ordusunun misket bombası kullandığı bildirildi.

ERMENİSTAN MİSKET BOMBASI ATTI

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, cephe hattında savaş operasyonlarının durdurulması yönündeki mutabakatın Ermenistan ordusu tarafından bir kez daha kabaca ihlal edildiği belirtildi. Ermenistan ordusunun, Azerbaycan'a ait askeri mevzi ve sivil yerleşim birimlerine uluslararası antlaşmalarla yasaklanan silahlarla ateş açtığı kaydedildi.

Açıklamada, karşı tarafın provokasyonlar yaparak Azerbaycan'ı aktif askeri operasyonlara tahrik etmeye çalıştığı vurgulandı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Ermenistan ordusunun kullandığı silahın misket bombası olduğu ifade edildi.

BAKÜ/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN