Aziz Yıldırım kötü sonuçların hesabını sordu

Aziz Yıldırım kötü sonuçların hesabını sordu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, UEFA Avrupa liginde Krasnodar karşısında alınan mağlubiyet ve sergilenen kötü futbol nedeniyle çok kızdı. Yıldırım'ın yaşanan bu mağlubiyetten sonra radikal kararlar alması da bekleniyor.

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım devreye giriyor... Teknik Direktör Advocaat ile bir görüşme yapan Yıldırım, kötü futbolun nedenleri üzerine mini bir zirve yaptı.

TAKIMI TOPLAMASINI İSTEDİ

Fenerbahçe yönetiminin ayrıca Kasımpaşa ve Krasnodar maçında alınacak sonuçlara göre futbolculara ağır para cezası verebileceği belirtildi. Kaptanlarla da görüşen Başkan Yıldırım, bir an önce takımı toparlamalarını istedi.

Öte yandan yöneticiler, takımın motivasyonu olmadığını belirtti ve Teknik Direktör Advocaat' ın oyuna müdahalede geç kaldığını iddia etti. Yöneticiler, “Takımı ateşleyecek lider pasör oyuncunun yanı sıra ruh ve arzu yok. Futbolcularda bir mental yorgunluk var. Oyuncular ciddi bir konsantrasyon sıkıntısı yaşıyor. Bu yüzden en zayıf rakiplere bile üstünlük sağlanamıyor” yorumlarını yaptı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN