Aziz Yıldırım Yakın Doğu Üniversitesi başkanı Işık Eyigüngör'e tokat attı | Son dakika haberleri

Aziz Yıldırım Yakın Doğu Üniversitesi başkanı Işık Eyigüngör'e tokat attı | Son dakika haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe - Yakındoğu Üniversitesi maçı sırasında, "Bu Beşiktaşlıların burada ne işi var. Ama bu iş burada bitmeyecek" diyerek rakip takımın başkanı Işık Eyigüngör'e tokat attı. Yıldırım, güçlükle sakinleştirildi.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi ilk maçında Yakın Doğu Üniversitesi ile Fenerbahçe arasında bugün oynanan maçta sıradışı bir olay yaşandı. Maç başlamadan önce protokol tribününde yaşanan kriz Aziz Yıldırım'ın, Işık Eyigüngör'ün üzerine yürümesine ve yumruk atmasına neden oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi'nin başkanlığını yapan Fenerbahçeli eski yönetici Işık Eyigüngör, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı protokol tribününde karşılamak için yanına gittiği sırada Yıldırım , Eyigüngör'ün üzerine yürüdü ve yumruk attı. Maçın başlamasına az bir süre kalan yaşanan bu olay nedeniyle mücadele 10 dakika geç başladı. Salonda gergin anlar yaşandı. Spor Şube Polislerinin araya girmesiyle sakinleşen havadan sonra iki başkan ayrı ayrı yerlere oturtuldu.

YETERİNCE YER AYRILMADI

Işık Eyigüngör Aziz Yıldırım'ın kendisine yumrut attığını söylerken, Yıldırım ise kendilerine protokolde yeterince yer ayrılmadığını belirtti.

Aziz Yıldırım olaylardan sonra basın mensuplarına 'Oyuncularımızı ayartıyorlar, maçtan önce 3 oyuncumuza transfer teklifinde bulunuyorlar. Bilet istiyoruz bilet vermiyorlar, burayı Beşiktaş taraftarlarıyla dolduruyorlar' iddiasında bulundu. Oldukça sinirli olan Aziz Yıldırım güçlükle sakinleştirildi ve devre arasında da polislerin yanına giderek yaşananları bir kez daha anlattı.

17-05/07/aziz-yildr.gif

İKİNCİ KEZ SALDIRMAYA KALKTI

Eyigüngör'ün maçtan sonra karakola giderek şikayette bulunacağı öğrenilirken, maçın son periyodunda yine sinirler gerildi.
Aziz Yıldırım, son periyotta bu kez Genel Sekreter Mahmut Uslu ile birlikte Eyigüngör'ün üzerine doğru yürümeye kalkıştı. Işık Eyigüngör oturduğu yerden kalkarak salonun üçüncü katına çıktı.

17-05/07/aziz.jpg

TOKATIN PERDE ARKASI

Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör daha önce Fenerbahçe'de yöneticilik yapmıştı. Aziz Yıldırım'a muhalif olan Eyigüngör daha önce Alex'in Fenerbahçe'den gönderilmesiyle ilgili olarak "Aziz beyde ahde vefa duygusu yoktur. Bu işlerin çözümü başkanın da Aykut Kocaman'ın da görevi derhal bırakmasıdır. Zira, başkan artık kulübe zarar veriyor" açıklamalarında bulunmuştu.

Eyigüngör, Basketbolu Geliştirenler Derneği adıyla mücadele eden BGD takımının başkanlığını yaptığı dönemde de Fenerbahçe'den Olcay Çakır ve Quanitra Hollingsworth'u transfer etmişti. Bunun üzerine Aziz Yıldırım da Eyigüngör'ü Fenerbahçe'den ihraç etmek için talimat vermişti.

'ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM'

CNN Türk'e konuşan Eyigüngör, "Protokol tribününe geldim, onu karşıladım. Aramızda hiçbir şey yokken elimi uzattığımda bir anda yumruk attı. Polis raporlarında da var. Şikayetçi olacağım" açıklamasını yaptı.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Açıklamada şöyle denildi:

"Kadın Basketbol maçında protokol tribününde zorunlu olmasına ragmen yönetimimize yine yeterli yer verilmedi ve yöneticiler ayakta bekletildi. Zaten Yakindogu yöneticilerinin kontratlı oyuncularımıza teklif yapıldığı önceden biliniyordu. Tribünlere, Asya Kartalları'ndan bir grup getirilmiş, yöneticilerimize ve kulübe hakaretler ve küfürler eden bir grup. Bu nedenle kavga çıkıyor. Daha sonra yöneticilerimiz ve başkan farklı bir yere alınıyor. Şu an için ortam sakin gözüküyor"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN