Bahçeli'den Kuzey Irak bayrağı ile ilgili açıklama

Bahçeli'den Kuzey Irak bayrağı ile ilgili açıklama

MHP lideri Devlet Bahçeli, Barzani'nin ziyareti sarısında Kuzey Irak Yönetimi bayrağının asılmasıyla ilgili eleştirileri cevaplayan Başbakan Yıldırım'ın açıklamalarını değerlendidi.

Devlet Bahçeli'nin konuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle şekilde:

"Sayın Başbakan Barzani paçavrasını gündeme getirmenin iyi niyetlilik olmadığını söylüyor. Kötüye kötü demenin neresi iyi niyetlilik değildir? Ne oldu da Barzani Türkiye’de, hem de şu nazik ve hassas dönemde ağırlandı? Hangi bölgesel ve küresel politikanın yörüngesine girildi?

Eğer Barzani, bize tercih ediliyorsa, ki bu da bir tercihtir, asıl bunu iyi niyetle yorumlayamam, samimiyetle okuyamam. Sayın Başbakan’a millilik övgüleri yaparken, mahcup olacağımız, yüzümüzü kara çıkaracak misal ve eylemlerle karşılaşmaktan üzülüyoruz.

Güzele güzel diyoruz naz ediyor; çirkine güzel diyoruz haz ediyor. Nasıl iştir, anlamak, anlam vermek mümkün değil?

Barzani’nin bez paçavrası daha önce de asılmış!İyi ya o zamanda aynı şiddetli ve tavizsiz tepkiyi göstermedik mi?Uyuşup karanlığa mı uyalım?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN