Bakan Bak'tan 'yabancı sınırı' yorumu

Bakan Bak'tan 'yabancı sınırı' yorumu

Milliyetçi Hareket partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli’nin "Beşiktaş 11 yabancı futbolcuyla sahaya çıksın kulüpten ayrılırım, Galatasaraylılar ya isim değiştirsinler ya bundan vazgeçsinler" sözlerine istinaden yabancı futbolcu sayılarına ilişkin sorulan sorular üzerine Bakan Bak; ''Yabancı oyuncu sayısının sınırlandırılması gerektiğine inanıyorum'' dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın bütçe görüşmelerinin ardından Bakan Bak, milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

YABANCI SAYISI SINIRLANDIRILSIN

Bakan Bak, yabancı futbolcu sayılarına ilişkin sorulan sorular üzerine, “Spor kulüplerinde yabancı oyuncu sayısının sınırlandırılması gerektiğine inanıyorum. Şu andaki durum, arzu etmediğimiz bir durum. Bu milli takımın başarılarına da yansıyor. Eğer üretim yapmazsak alt yapıdan oyuncuyu yetiştirmezsek, bu yapıyla sürdürülmesi mümkün değil. Hedefimiz alt yapıdan oyuncu yetiştirmek” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN