Bakan Işık: S400 füzesi Soçi'de gündeme gelebilir

Bakan Işık: S400 füzesi Soçi'de gündeme gelebilir

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Türkiye'nin Rusya ile yaptığı S400 füze görüşmeleriyle ilgili Erdoğan ve Putin'in Soçi'de yapacağı görüşmeyi işaret etti. Işık, "İki lider arasında bu konu görüşülür. Hangi adımın atılacağı kararlaştırılır" dedi.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TBMM’nin 97. yıl dönümü resepsiyonuna katıldı.

Işık, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile ilgili soruşturma emrini verdiğini söyleyerek, "İnceleme aşamasında. Şu anda takdir edersiniz ki, raporu görmeden görüş açıklamak incelemenin sağlığı açısından doğru olmaz" ifadelerini kullandı.

SOÇİ'DE GÜNDEME GELEBİLİR

S-400 füzelerine ilişkin soruya Işık, "Soçi’de gündeme gelebilir. İki lider arasında bu konu görüşülür. Hangi adımın atılacağı kararlaştırılır. İki sistem bataryasının alınması, proje içeriği belli olunca açıklarız. İki sistemli alım ve üretim olacak. Detaylarını açıklarız" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN