Bakan Ramazanoğlu Kılıçdaroğlu hakkında tazminat davası açtı

Bakan Ramazanoğlu Kılıçdaroğlu hakkında tazminat davası açtı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında tazminat davası açtı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, kendisine yönelik sözleriyle "kişilik haklarını ihlal ettiği" gerekçesiyle 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Karaman'daki cinsel taciz olayını gündemine almıştı. Hükümeti eleştiren Kılıçdaroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na çirkin ifadeler kullanmıştı.

RAMAZANOĞLU'NDAN İLK TEPKİ

Ramazanoğlu, o konuşmanın ardından yaptığı ilk açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin siyaset tarihine kara bir leke olarak geçtiğini ifade etmiş, başta CHP'li kadınlar olmak üzere tüm kamuoyunu tavır almaya çağırmıştı.

HÜKÜMETTEN TEPKİLER

Davutoğlu: Kılıçdaroğlu'nun bu üslupsuzluğu Türk siyasetinde utançla hatırlanacaktır.

Kurtulmuş: Kılıçdaroğlu'nun sözleri seviyesiz, aşağılık, cinsiyetçi

HATASINDAN DÖNMEDİ

CHP grubundaki sözleri büyük tepki çeken Kemal Kılıçdaroğlu geri adım atmadı. Kılıçdaroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu için söylediği sözlerin arkasında olduğunu belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN