Kılıçdaroğlu, Ramazanoğlu'ndan sonra Erdoğan'a hakaret etti

Kılıçdaroğlu, Ramazanoğlu'ndan sonra Erdoğan'a hakaret etti

Kılıçdaroğlu, Bakan Ramazanoğlu'na yönelik çirkin sözlerine gelen sert tepkiler karşısında savunmaya geçti. Kullandığı edep dışı cümlenin sözlük anlamına sığınan Kılıçdaroğlu, bu kez de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretler yağdırdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarığlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine gelen tepkiler üzerine basının karşısına çıktı. Kendini savunan Kılıçdaroğlu, sözlerinde hakaret olmadığını ileri sürerken Erdoğan'a hakaret ederek tartışmanın seyrini değiştirme gayretine girişti.

"SÖZLÜKTEN BAKTIM.."

Kılıçdaroğlu, "Sözlükten baktım. Önüne yatmak bir deyim, engel olmak anlamına geliyor. Bunu başka bir yere çekmek ahlâksızlıktır" sözleri ile kendisini savundu.

Sözlerinin devamında Erdoğan'a hakaret eden Kılıçdarıoğlu, şunları söyledi: 

"Siyasetin doğasında eleştiri vardır. Biz bir şeyi konuşuruz. Bizi eleştirirler. Biz de cevabını veririz. Bizim anlamakta zorlandığımız konu şu, neden cumhurbaşkanı bu tartışmaların odağı haline geliyor? Her şeye maydonoz oluyor. Kardeşim iki dakika sus. Senin görevin toplumda huzuru sağlamak, sağduyulu mesajlar vermek. Ben Davutoğlu’na cevap veririm ama o diyor ki boşverin bana cevap verin. Sen kimsin ki sana cevap vereceğim'"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN