Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Allah Türk siyasetini böyle tiplerden korusun

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Allah Türk siyasetini böyle tiplerden korusun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Marmara İlahiyat Camii'ndeki cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun Aile Bakanı Ramazanoğlu hakkındaki sözlerine cevap veren Erdoğan, 'Allah böyle tiplerden Türk siyasetini korusun' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözleri dolayısıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert sözlerle yüklendi. Erdoğan Kılıçdaroğlu hakkında şunları söyledi: 

'BULUNDUĞU MAKAKIN ADAMI DEĞİL'

"Şu anda bu zat bir defa bulunduğu makamın adamı değil. Bu zat siyaseti henüz öğrenemedi. Çırak bile olamadı demiştim, çırak bile olamadı. Bu zata yakışacak çok çok ifadeler var da, buna edebim müsade etmiyor. Siyasi sapık dedim. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız, partimiz kurulduğundan bu yana dava arkadaşımızdır. Bu zatın ne ilmi, ne yaşamı, ne de siyasetteki yeri el vermez. Bir kasetle geldiği makam var, o kaset olmasa o makama gelemezdi. Sayın Baykal'ın yanından çıktığı zaman 'Adaylık düşünmüyorum' diyen kişi ertesi gün aday oldu. Akşam başka sabah başka bir tipleme. Allah Türk siyasetini böyle tiplerden korusun. CHP'ye oy vermiş kadın kardeşlerimin bu saygısızlığı aslında çok farklı değerlendirmeleri gerekirdi."

ERDOĞAN'DAN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

VATANDAŞLIKTAN ÇIKARMA

Teröre destek verenlerin  vatandaşlıktan çıkarılması konusundaki soruya da cevap veren Erdoğan, 'Türkiye Cumhuriyet vatandaşlığına yakışmıyorlar. Zaten başka türlü vatandaşlık ya da vatansızlık arıyorlar. Onları sevk etmek lazım. Bunlar bu millete, vatana ihanet içindedirler. İhanet içinde olanların da bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı vasfını taşımalarını doğru bulmuyorum' dedi.

MKE BAŞKANI HAKKINDA

MKE Kırıkkale Silah Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi'nin Milli Piyade Tüfeği projesini satmak isterken yakalanmasıyla ilgili soruya ise Erdoğan, 'Böyle bir makama gelmiş bir insanın böyle bir sırrı deşifre etmesi kabul edilemez. Bu cibiliyyet meselesi. Yargı gerekli kararı verecek' karşılığını verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN