Bakan Yılmaz'dan Deizm açıklaması

Bakan Yılmaz'dan Deizm açıklaması

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz son günlerde çok tartışılan Deizm ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gençler arasında yaygınlaştığı iddia edilen Deizm ile ilgili Bakan Yılmaz'ın yaptığı açıklamaları haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

Deizm ile ilgili Bakan Yılmaz'dan açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, CNN Türk kanalında katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Son günlerde sıkça tartışılan ve gençler arasında yaygınlaştığı iddia edilen Dezim ile ilgili açıklama yapıldı. Bakan Yılmaz'ın Deizm ile ilgili açıklamalarını haberimizden görebilirsiniz. 

BAKAN YILMAZ'DAN DEİZM AÇIKLAMASI

DEİZM İLE İLGİLİ SONUÇLAR BİLİMSEL DEĞİL

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Deizm'le ilgili: Böyle bir program bizim tarafımızdan yapılmadı. MEB’in çalışması yok. Eğitimciler derneği tarafından Konya’da 4 Mart’ta Konya Öğretmen Evi’nde bir program gerçekleştirildi. 50 katılımcı öğretmen müzakere ediyor. Öğrencilerden ne gibi sorular geliyor, ne gibi cevaplar verelim deniyor. Bizimle ilgili olan kısım öğretmenlerin katılmasına müsaade etmemiz. Sonuç raporu gerçekleri ifade etmiyor. Hangi bilimsel araştırma yapıldı da bu öne çıkarıldı? Devlet Bahçeli’nin söylediklerine katılıyoruz. Deizm uydurmadır, Türk gençliği ahlaklıdır diyor. Aynen katılıyoruz. Bu ülkenin gençliğinin DNA’sında vatan sevgisi, yerel ve milli değerler vardır. Bu değerleri savunacağı 15 Temmuz’da görüldü. Öğretmenlerin gözlemlerinden hiçbir usul, yöntem olmadan hazırlanmıştır. Buna cevap vermek bile vakit kaybıdır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN