Barcelona resmi hesabı, Hollandalı golcünün Trabzonspor'a attığı golü paylaştı

Barcelona resmi hesabı, Hollandalı golcünün Trabzonspor'a attığı golü paylaştı

Barcelona resmi sayfası, 1990-91 yılında Trabzonspor ile karşılaştığı maçta Hollandalı Ronald Koeman'ın attığı golü paylaştı. Günün konusu olan paylaşıma Trabzonspor resmi hesabından cevap gecikmedi.

1990-91 futbol sezonunda Trabzonspor, Barcelona deplasmanına konuk olmuş, mücadele 7-2'lik skorla sonuçlanmıştı. Barcelona, resmi twitter hesabından dönemin efsanesi ve o maçta hat-trick yapan Ronald Koeman'ın attığı bu şahane golü paylaştı.

İŞTE BARCELONA RESMİ HESABINDAN YAPILAN O PAYLAŞIM

1990-1991 yılında UEFA Kupası'nda deplasmanda Katalan ekibine konuk olan Trabzonspor sahadan 7-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. Barcelona, o karşılaşmadan bir golü twitter hesabı üzerinden paylaşarak, 'Gol sabahı. Ronald Koeman'dan Trabzonspor'a inanılmaz bir gol' notuyla Koeman'ın attığı golü paylaştı.

17-03/14/1-1489498231.jpg

Bunun üzerine Trabzonspor resmi twitter hesabı üzerinden İspanyolca diliyle 'Tekrar görüşürüz' mesajını paylaştı. İki kulüp arasında geçen bu ilginç diyalog bordo mavili taraftarlar tarafından büyük beğeni topladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN