Başbakan Yıldırım: 15 Temmuz'da şehit olanların hepsinin isimlerini yaşatacağız

Başbakan Yıldırım: 15 Temmuz'da şehit olanların hepsinin isimlerini yaşatacağız

Başbakan Binali Yıldırım Ankara'daki bir okulun açılışında açıklamalarda bulundu. Yıldırım, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde şehit düşen vatandaşların isimlerini yaşatacaklarını söyledi.

Başbakan Binali Yıldırım Ankara'da konuştu.

Yıldırım'ın açıklamalarından bazı satırbaşları şu şekilde:

-Allah bizlere şehitlerimizle komşu olmayı nasip eylesin. Gazilerimize hayırlı, uzun ömürler diliyoruz. 15 Temmuz şehitlerimiz asla ve asla bu millet tarafından unutulmayacak, unutturulmayacak. Çünkü 15 Temmuz, Türkiye’nin 2. kurtuluş mücadelesinin adıdır. Kimseye nasip olmayan büyük bir kahramanlık destanını bu yiğitlerimiz yazdı.

'BİZİM EN ASİL GÖREVİMİZ...'

-Cumhurbaşkanı’na sahip çıktı, hükümetine sahip çıktı, ülkesine, bayrağına sahip çıktı. Karşılarında toplar, tanklar, uçaklar vardı, ağır silahlar vardı. Onların nesi vardı, Allah’ı vardı, imanı vardı, inancı vardı ve elinde de ay yıldızlı bayrağı vardı. Onun için, onların hatırasını yaşatmak, emanetlerine sahip çıkmak bizim en asli görevimizdir.

'EMANETİNİZ EMANETİMİZDİR'

-Aziz şehitlerimiz, emanetiniz, emanetimizdir. Rahat uyuyun. Ben çok teşekkür ediyorum. Genel başkan yardımcımızın mütevazi ama bir o kadar da anlamlı bu faaliyetinden dolayı tebrik ediyorum.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN