Başbakan Yıldırım, Almanya Başbakanı Merkel'le Münih'te görüştü

Başbakan Yıldırım, Almanya Başbakanı Merkel'le Münih'te görüştü

Başbakan Yıldırım, Münih Güvenlik Konferansı'na katılmak için gittiği Almanya'da Şansölye Merkel ile bir araya geldi. Görüşmede, düzensiz göç ve terörle mücadele başta olmak üzere bölgesel meseleler ve ikili iş birliği alanlarının ele alınması bekleniyor.

Başbakan Binali Yıldırım ile Almanya Başbakanı Angela Merkel görüşmesi sona erdi. Başbakan Yıldırım ve Almanya Başbakanı Merkel, 53. Uluslararası Münih Güvenlik Konferansı'nın düzenlendiği Bayerischer Hof Oteli'nde kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 50 dakika sürdü. Toplantıya, AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Ali Kemal Aydın ile diğer yetkililer katıldı.

BERLİN/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN