Başbakan Yıldırım: Uyum yasaları için uzlaşı ararız, olmazsa yolumuza bakarız | Son dakika

Başbakan Yıldırım: Uyum yasaları için uzlaşı ararız, olmazsa yolumuza bakarız | Son dakika

Başbakan Yıldırım, "Uyum yasalarını çıkarmak için muhalefetle mümkün mertebe uzlaşmayı tercih ederiz. Uzlaşamadığımız bir durum olursa da yine yolumuza devam ederiz." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, TBMM'nin açılışının 97. yıl dönümü dolayısıyla Meclis Başkanı Kahraman'ın ev sahipliğinde TBMM Şeref Salonu'nda düzenlenen resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yıldırım, bir soru üzerine, "Uyum yasalarını çıkarmak için muhalefetle mümkün mertebe uzlaşmayı tercih ederiz. Uzlaşamadığımız bir durum olursa da yine yolumuza devam ederiz" dedi.

Yıldırım sözlerine şöyle devam etti; "Uyum yasaları için uzlaşı ararız, olmazsa yolumuza devam ederiz. olur bunlar mecliste olağan şeyler, o kadar olur. Meclis milletin evi herkes düşündüğünü bildiğini söyler. Vatandaşa iyi örnek olmak lazım."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN