Benzine 13 kuruş zam geliyor | Son dakika haberleri

Benzine 13 kuruş zam geliyor | Son dakika haberleri

PÜİS'ten yapılan açıklamaya göre, rafineri çıkış fiyatında değişiklik beklendiği için 5 Temmuz 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzinin pompa satış fiyatında 12-13 kuruş artış bekleniyor

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), benzine zam beklendiğini duyurdu. PÜİS'ten yapılan açıklamaya göre, rafineri çıkış fiyatında değişiklik beklendiği için 5 Temmuz 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzinin pompa satış fiyatında 12-13 kuruş artış bekleniyor.

MOTORİNDE DEĞİŞİKLİK BEKLENMİYOR

Motorinin pompa satış fiyatında ise bugün için bir değişiklik beklenmiyor.  Zamlı fiyatlarla benzinin litresi tekrar 5 liranın üzerine yüklecek. Halen İstanbul'da ortalama 4.96 TL'den satılan benzinin litresi gece yarısından itibaren 5.08-5.09 TL'ye yükselecek.  

 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN