Beşiktaş 2 'ara'da 1 derede

Beşiktaş 2 'ara'da 1 derede

Devler Ligi’ndeki Leipzig zaferinin ardından milli ‘ara’ya Trabzonspor beraberliği ile giden Kartal, Ankara’da futbola ‘ara’ vermiş bir görüntü sergiledi. Murigi ve Scekic’e Cenk’in penaltısı ile yanıt veren Beşiktaş, son 3 lig sınavından 2'sini kaybetti ve 1 puan alabildi. 46'da oyuna giren Babel 48'de kızarınca 2'nci yarıyı 10 kişi oynayan Siyah-Beyazlıların galibiyet hasreti 3 maça yükseldi.

Geçen sezonun aksine bu sezon deplasmanlarda ciddi kayıplar yaşayan Beşiktaş, Ankara’da şoka girdi... Süper Lig’de zor günler geçiren Gençlerbirliği önüne 3 puan parolası ile çıkan Siyah-Beyazlı takım, hayal kırıklığına neden olan bir oyun sergiledi ve kağıt üzerinde oldukça kolay görünen maçtan puan çıkaramadı: 2-1.

Devler Ligi'nde Leipzig'i yendikten sonra lige verilen milli araya Trabzonspor beraberliği ile giden Siyah-Beyazlılar, dün ‘futbola ara vermiş’ görüntüsüyle başkentten puan çıkaramadı. Gençlerbirliği’ne yenilerek bu sezonki 4’üncü deplasman sınavında 2’nci mağlubiyetini yaşayan Kartal, sadece 1 kez (Karabük 1-0) kazandı.

Mücadeleye Quaresma ve Babel’siz bir 11 ile başlayınca topla fazla oynamasına karşın üretken olamayan Beşiktaş, 16’da geriye düştü. Ahmet İlhan’ın vuruşunda Fabri’nin çeldiği topu önünde bulan Murigi, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 1-0. İlk yarı bu skorla bitti.

Siyah-Beyazlı takım, 2’nci 45 dakikaya Lens-Babel ve Negredo-Quaresma değişiklikleri ile başladı. Sahadaki görüntüyü değiştirmeyi amaçlayan bu değişiklikler, 48’de Babel’in yaptığı faul sonrası direkt kırmızı kart görmesi ile hedefine ulaşamadı. 73'te Rantie’nin pasında topu ağlara gönderen Scekic, bir anlamda Kartal'ın umutlarını tüketti: 2-0.

86’da Quaresma’nın ceza sahası içindeki şovu ancak penaltı ile sonlandırılabildi ve atışı kullanan Cenk farkı bire indirdi: 2-1. Ankara’da belki de son 3-4 sezonun en kötü oyununu sergileyen Beşiktaş, Devler Ligi'ndeki Monaco mücadelesi hem maç, hem puan, hem de moral kaybetti. Kartal'ın zafer hasreti de 3 maça çıktı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN