Beşiktaş Olimpiyat Stadı'nda Avrupa'ya acımıyor

Beşiktaş Olimpiyat Stadı'nda Avrupa'ya acımıyor

Beşiktaş Avrupa kupalarında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda daha evvel oynadığı 10 maçın sadece birini kaybetti.

Beşiktaş, Avrupa maçlarını oynadığı Olimpiyat Stadı'nda rakiplerine adeta kök söktürüyor. Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda daha evvel oynadığı 10 maçın sadece birini kaybetti. 

Vodafone Arena'nın yapımının sürmesi nedeniyle Süper Lig'deki bazı dahil alan maçlarının yanı sıra Avrupa kupalarındaki karşılaşmalarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayan siyah-beyazlı takım, bu statta daha evvel çıktığı 10 maçta 5 galibiyet ve 4 beraberlik alırken, sadece bir defa yenildi. 

Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki bir yenilgisini 3-1'lik sonuçla Belçika ekibi Club Brugge'e karşı aldı. Siyah-beyazlılar, bu maçlarda 13 gol atarken, kalesinde ise 8 gole mani olamadı. Öte yandan Kara Kartal, Avrupa Ligi'nde yaptığı nihai 7 karşılaşmada birer gol kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN