Beşiktaş Skenderbeu maçı öncesi korkutan gelişme

Beşiktaş Skenderbeu maçı öncesi korkutan gelişme

Beşiktaş Skenderbeu maçı öncesi İstanbul'a yağan yağmur Olimpiyat Stadı'nı olumsuz etkiledi. Güzel havalarda bile futbolcuların zorluk yaşadığı stadın zemini yağmurdan olumsuz etkilendi.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Skenderbeu ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde siyah-beyazlı takımı korkutan bir gelişme yaşandı.

İstanbul'da dün geceden bu yana devam eden yoğun yağış, Olimipiyat Stadı'nı da vurdu. Güzel havalarda bile Olimpiyat Stadı'nda futbolcular rüzgar nedeniyle büyük sıkıntılar çekerken, Skenderbeu maçı öncesi aralıksız süren şiddetli yağış korku yaşattı.

Maça gelecek taraftarların sayısının yağmurdan dolayı büyük düşüş göstermesi beklenirken, zeminde sorunlar oluşup oluşmayacağı merakla beklenmeye başlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN