Beşiktaş Ricardo Quaresma'ya kavuştu

Beşiktaş Ricardo 
Quaresma'ya kavuştu

Beşiktaş, Ricardo Quaresma'ya tekrar kavuşuyor. 2010-2012 yılları arasında siyah beyazlı formayı giyen Portekizli yıldız bir kez daha Beşiktaş formasını terletmek için İstanbul'a geldi.

Beşiktaş'ın yeniden kadrosuna katmak için İstanbul'a getirdiği Ricardo Quaresma Atatürk Havaalanı'na iniş yaptı. Lizbon'dan gelen Portekizli futbolcu için çok sayıda Beşiktaş taraftarı havaalanında toplandı. Suruç'taki patlama nedeniyle Çarşı Grubu'nun "Quaresma'nın havaalanı karşılaması iptal edilmiştir" duyurusuna rağmen yüzlerce taraftar alana akın etti.

15-07/21/ckcyd0pusaeqabd.jpg

18.30'da İstanbul'da

Beşiktaş günlerdir sürdürdüğü transfer görüşmelerinde olumlu sonuç aldığı eski oyuncusu Ricardo Quaresma'yı İstanbul'u getirdi. Portekizli yıldızın uçağı 18:30 sularında İstanbul Atatürk Havalimanına iniş yaptı.

15-07/21/30516347.jpg

15-07/21/ckco9w8uyaaudwq-1437494405.jpg

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, Suruç'ta yaşanan terör saldırısı sonrasında Quaresma için bir karşılama töreni yapılmayacağını bildirmişti. Ancak yine de çok sayıda siyah beyazlı taraftar Portekizli oyuncuyu karşılamak için bekliyor. Taraftarlar yıldız oyuncuyu 'Gelsin artık Quaresma' ve 'Alemin kralı geliyor' tezahüratlarıyla bekliyor.

15-07/21/ckco2tfukaaee27.jpg

Öte yandan sabah saatlerinde Beşiktaş kulübünün twitter hesabından Quaresma'nın siyah beyazlı taraftarlara yönelik bir mesajı da paylaşıldı. Portekizli oyuncu mesajında 'Merhaba Beşiktaş, ben geldim' ifadelerini kullandı.

15-07/21/ckcsdljwsaawrm5.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN