Beşiktaş'ın yeni transferi Talisca neden kadroya alınmadı?

Beşiktaş'ın yeni transferi Talisca neden kadroya alınmadı?

Beşiktaş'ın yeni transferi Anderson Talisca, lisansı yetiştirilemediği için Konyaspor karşısında kadroya alınmadı.

Beşiktaş'ın Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Anderson Talisca, Atiker Konyaspor karşılaşmasında sahada olamayacak.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında bugün saat 21.45'te Konyaspor'a konuk olan Beşiktaş, Talisca'nın Portekiz'den gelecek evraklarının yetişmemesi sebebiyle lisansı çıkartamadı.

Ligin ilk haftasında Alanyaspor karşılaşmasında olduğu gibi Beşiktaş'ın orta sahasında Oğuzhan, Atiba ve Tolgay görev yapacak.

16-08/26/980x651_156250479631126-1472233482.jpg

Karşılaşmanın öncesinde kadro hakkında konuşan Şenol Güneş, "Adriano ve Boyko'nun sakatlıkları var. Talisca'nın lisansı yetişmedi, o da yok" ifadelerini kullandı. İki takıma da bakarsan yeni oyuncu yok, aynı 11'ler var. Güzel futbol bekliyorum. Bizim için en zor maç" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN