Konyaspor-Beşiktaş maçının ilk 11'leri belli oldu

Konyaspor-Beşiktaş maçının ilk 11'leri belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında bu akşam oyanancak Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanacak maçın ilk 11'leri beli oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında bu akşam saat 21.45'te Konyaspor evinde Beşiktaş'ı konuk edecek.

Ligin ilk haftasında Beşiktaş evinde Alanyaspor'u 4-1 yenerek liderlik koltuğuna oturmuştu. Konyaspor ise Rizespor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönmüştü.

Beşiktaş'ın Benfica'dan kiraladığı Anderson Talisca bu maçın kadrosuna alındı ve Konya'ya götürüldü. Alanyaspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyunu terk eden Adriano da kadroda yer alıyor fakat Brezilyalı oyuncunun riske edilmesi beklenmiyor.

Ev sahibi ekipte ise Marc Kibong Mbamba sakatlığı nedeniyle yok.

İŞTE İLK 11'LER

Konyaspor: Serkan, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Mehmet Uslu, Volkan Fındıklı, Amir Hadziahmetovic, Ömer Ali, Milosevic, Rangelov, Bajic.

Beşiktaş: Tolga, Beck, Marcelo, Necip, Tosic, Atiba, Oğuzhan Özyakup, Tolgay, Olcay, Quaresma, Cenk Tosun. Yedekler: Fabricio, Rhodolfo, Gökhan Gönül, Fatih, Kerim Frei,Aras Özbiliz, Ömer Şişmanoğlu.

Konyaspor-Beşiktaş maçı canlı anlatımını KARAR.com'da bulabilirsiniz...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN