Taktığınız bisikleti elektrikliye çeviriyor! Pedal çevirmeden jet gibi gidin: Hayat kurtaran kit tanıtıldı

Taktığınız bisikleti elektrikliye çeviriyor! Pedal çevirmeden jet gibi gidin: Hayat kurtaran kit tanıtıldı

Yeni geliştirilen bu kit, taktığınız bisikleti elektrikliye çeviriyor. Artık yokuşta pedal çevirmenize gerek yok. İşte tanıtımı yapılan o yeni kit…

Piyasada elektrikli bisiklet modelleri artsa da fiyatları da aynı şekilde artmış durumda. Aynı zamanda elinde oldukça kaliteli normal bisiklete sahip kişiler de var ve bu kişiler doğal olarak üst seviye elektrikli bisiklet modellerine yüksek miktarlar harcamak istemiyor.

bisikleti-elektrikliye-donusturen-kit-3.jpg

Tam da bu noktada karşımıza normal bisikleti elektrikli bisiklete dönüştüren kitler çıkıyor. Bu kitlerden en yenisi olarak ise karşımıza Swytch GO çıkıyor. Swytch aslında hep var olan bir kit markası. Bu markanın elektrikli bisiklet kiti satın alındığında motora sahip ön tekerlek, batarya, bağlantı aparatları ve sensörlerle geliyordu. Bu 4 parçayla hemen her bisiklet elektrikli hale getirilebiliyor. Devamlı kullanımdan çok yokuş çıkma gibi durumlarda takviye amacıyla hazırlanan bu sistem, bisiklete yalnızca 3,9 kilogram fazla ağırlık getiriyor. Seçilen versiyonuna göre de 40-80 kilometre arasında menzil sunan ve saatte 32 km hız yapabilen kit, 3 saatlik şarjla %100 doldurulabiliyordu.

bisikleti-elektrikliye-donusturen-kit-1.jpg

YENİ SİSTEMİ TANITILDI

250W motoruyla 30 Nm tork üreten elektrikli bisiklet sisteminin yenisi Swytch GO ise 349 dolarlık fiyatıyla çıtayı daha da aşağıya indiriyor, 250W motor ile beraber gelen ürünün 3 ayrı versiyonu olan bataryası gövdeye cırt cırtlı bağlantı sistemi ile takılıyor. Ağırlığı 2 kilogram olan yeni bataryanın önceki kitten farklı olarak öne değil orta bölüme konumlandıran şirket, yeni kitin seçilen bataryaya göre 25-100 kilometre arasında bir pedal desteği verebildiğini aktardı. İstendiğinde motosiklet benzeri pedalsız kullanımda özelleştirilebilen bu yeni tasarım kit, genellikle daha kullanışlı görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN