Beşiktaş'ın yıldızı Cenk Tosun'a 13 takım talip oldu

Beşiktaş'ın yıldızı Cenk Tosun'a 13 takım talip oldu

Sezonun başarılı isimlerinden Cenk Tosun'a 13 takım talip oldu. Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar satmayı planlamadığı Tosun'a Fikret Orman'ın istediği fiyat belli oldu.

İngiliz ekiplerinin temsilcilerinin golcü oyuncunun Almanya'da yaşayan babası Şenol Tosun ile görüştüğü ortaya çıktı. Niyetlerinin ciddi olduğunu gösteren İngilizler'in devre arası için bu transferi düşündüklerini söyledikleri belirtildi.

Baba Tosun'un ise Tottenham ve Everton'a şunları söylediği öğrenildi:

"Cenk'in kulübüyle sözleşmesi sürüyor. Bizim bir sıkıntımız yok. Beşiktaş 'Git' derse gideriz, yoksa kalırız.  Bu işi kulüp ile görüşmeniz gerek. Ancak Cenk'in tercihi İngiltere' dedi.

İşte son dönemde Cenk Tosun ile adı anılan 13 takım:

MONACO

İngilizler’in peşinde olduğu Cenk Tosun için flaş bir şekilde Monaco da devreye girdi.

Beşiktaş’ın kapısını çalan Fransızlar “Ocak ayında istiyoruz” dedi, Başkan Fikret Orman “23 milyon Euro verirseniz, bonservisini alırsınız” cevabını verdi.

STUTTGART

KICKER: "Stuttgart, Cenk Tosun için Beşiktaş'a 10 milyon euro teklif edecek. Stuttgart'ın Beşiktaş'ta şampiyonluk mücadelesi veren ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayan Cenk Tosun'u kümede kalma mücadelesine dahil etmesi zor' şeklinde ifade etti.

LYON

Dünyanın birçok ülkesinde yayın yapan ESPN, sezon başında Marcelo Guedes’i Beşiktaş’tan koparan Lyon’un bu kez Cenk Tosun’a göz diktiğini duyurdu. Yapılan haberde, Lyon scout ekiplerinin, Hollanda temsilcisi Ajax’ta forma giyen 20 yaşındaki Donny van de Beek ile Cenk Tosun’u mercek altına aldığı bildirildi.

Scout ekibinin raporunda Cenk için, “Güçlüdür. Kaleye doğrudan gider. Farklı özellikleriyle değişik taktik sistemlerine uyar. Rakipleri koşturur ve yorar. Ceza sahası içinde her zaman tehlikelidir” tanımları var.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN