Beşiktaşlı Gary Medel reklam çekiminde seti terk etti | Video

Beşiktaşlı Gary Medel reklam çekiminde seti terk etti | Video

Beşiktaş'ın Inter'den transfer ettiği Şilili futbolcu Gary Medel, Türkiye'de Şili için çekilen bir reklam videosunda oynamayı güvenlik gerekçesiyle reddetti.

Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Gary Medel'in 21 Ağustos Pazartesi günü geç saatlerde bilinmeyen bir olaya tepki gösterdiği bir tweet attı.

Paylaşımın ne için yapıldığı ilk anda anlaşılamadı ancak olayın neden kaynaklandığı sonradan ortaya çıktı.

GÜVENLİK NEDENİYLE REDDETTİ

El Filtrador adlı bir web sitesi Medel'in neden sinirlendiğini gösteren bir video yayınladı. Beşiktaş için Medel'in yer alacağı bir tanıtım/reklam filmi çekimi yapılmak istendiği öğrenildi. Beşiktaş'ın Inter'den transfer ettiği Gary Medel, kulüp için çekilen bu videoda oynamayı güvenlik gerekçesiyle reddetti.

Pitbull lakaplı Şilili oyuncu videoda prodüktörlerle konuşurken görülüyor. Konuşmaların ardından Gary Medel sinirli bir şekilde setten ayrılırken, setten 'hayda' sesleri geliyor. Videoda koordinatörlük yapan kişi Medel'e 'Karar verdiğinde atla, buraya, köpüklerin içine düşeceksin' derken görülüyor.

İŞTE O ANLAR

ÇEKİMİ TERK ETTİ

Buna tepki gösteren Medel'in, 'Buradan buraya mı, deli misin, bu hiç güvenli değil' dediği dikkat çekiyor.

Koordinatörün çabalarına rağmen ikna olmayan Medel 'Önce sen yap, sonra ben yaparım. Bence bu hiç güvenli değil. Türkiye'ye yeni transfer oldum. Antrenman yapmak ve oynamak zorundayım. Bu yüzden buradan atlayamam. Önce bunu düzeltin, sonra beni arayın, tamam mı? Şimdi gidiyorum ben, güle güle' diyerek setten ayrılıyor.

17-08/24/8425562.jpg

Twitter'dan bir mesaj yayınlayan Medel, güvenli bulmadığı için setten ayrıldığını belirterek 'Asla güvenliğimi tehlikeye atmam. Anlamıyorlarsa bu benim problemim değil' diye yazdı. Bu görüntülerin yayınlanmasının ardından bazıları bunun reklam şirketinin yaptığı bir viral olduğunu öne sürdü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN