Beşiktaşlı Sosa'nın AC Milan ile anlaştığı öne sürüldü

Beşiktaşlı Sosa'nın AC Milan ile anlaştığı öne sürüldü

İtalyan devi Milan'la görüşme halinde olan Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa'nın, Çizme ekibi ile anlaştığı ancak transferin Beşiktaş'a takıldığı iddia edildi.

Sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ta, yıldız futbolcuların talipleri de gün geçtikçe artıyor. Gökhan Töre'yi 13 milyon euro satış opsiyonuyla West Ham United'a kiralayan siyah beyazlılarda Jose Sosa'nın da takımdan ayrılması gündeme geldi. Arjantinli futbolcunun talibi ise İtalyan devi Milan...

AC MILAN, FUTBOLCUYLA ANLAŞTI

Fanatik'te yer alan habere göre; dün akşam saatlerinde ortaya çıkan bu haberin ardından, saatler ilerledikçe transferin detayları da netleşmeye başladı. İtalyan basınında yer alan son haberlere göre Milan, Sosa'yla yaptığı görüşmeler sonucunda oyuncuyla her konuda anlaştı. Ancak Beşiktaş cephesi ise henüz transfere onay vermiş değil.

16-07/08/sosa-12-1.jpg

BEŞİKTAŞ 8 MİLYON EURO İSTİYOR

Siyah-Beyazlılar'ın Arjantinli yıldız için 8 milyon euro bonservis ücreti istediği, AC Milan'ın ise 4 milyon euro teklif ettiği belirtildi. Haberde, AC Milan'ın bu transferi ucuz bir şekilde kapatmayı düşündüğünün, Beşiktaş'ın fiyatta indirime gitmemesi halinde ise transferin suya düşeceğinin altı çizildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN