Beşiktaş'ta öncelikli hedef kadroyu gençleştirmek

Beşiktaş'ta öncelikli hedef kadroyu gençleştirmek

Bu sezon aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş'ta transfer stratejisi belli oldu.

Fotomaç gazetesinin haberine göre ligde şampiyonluk hedefinden uzak kalan, Şampiyonlar Ligi'ne Bayern'e elenen ve Türkiye Kupası'na da yarı finalde veda edecek olan Beşiktaş'ta yönetim gelecek sezon için kolları sıvadı. Öncelikli hedefi kadroyu gençleştirmek olan Siyah-Beyazlı yönetim, 30 yaşın üstündeki her oyuncusuna gelecek teklifi değerlendirmeye alacak. Bu sezon başında kiralanıp daha sonra satın alma opsiyonu kullanılan Lens için gelecek teklifler gözden geçirilecek.

ORTA SAHAYA TAKVİYE

Orta sahada hayal kırıklığı yaratan, Oğuzhan ve Tolgay ikilisi için gelecek teklifler değerlendirilecek. Biri veya ikisiyle de yolların ayrılması durumunda orta sahaya takviye yapılacak. Ryan Babel, Adriano, Negredo ve Vagner Love için Çin'den gelen teklifler tekrar gözden geçirilecek. Negredo, Vagner Love ve Mustafa Pektemek'ten en az 2 isim ile yollar ayrılıp, yerlerine forvet takviyesi yapılacak. 

Sağ bekte bu sezon sık sık sakatlık yaşayan Gökhan'a yedek olarak genç yerli bir isim kadroya dahil edilecek. Gökhan'ın durumuna göre Gökhan yedek kulübesine çekilip yerine bir isim daha alınacak. Yaşadığı uzun süreli sakatlığın ardından takımla çalışmalara başlayan Gökhan Töre, sezon başı kampında göstereceği performansa göre takımda kalacak. Devre arasında Atiker Konyaspor'a kiralanan ve iyi bir performans sergileyen Orkan Çınar seneye takımda tutulacak, Orkan yetersiz görülmesi takdirinde tekrar kiralanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN