Sempozyum kapsamında muhteşem konser

Sempozyum kapsamında muhteşem konser

Bilecik Belediyesi ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı işbirliğinde gerçekleştirilen Marka Değerleriyle Bilecik Sempozyumu kapsamında Etnogram Ala Turki Konseri gerçekleştirildi

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konserde birbirinden değerli sanatçı ve müzisyenler, sevilen parçaları seslendirdi.Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yabancı ve Türkçe birçok eserin seslendirildiği programa katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi. "Uluslararası Marka Değerleri ile Bilecik Sempozyumu" kapsamında sahne alan koro, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Renkli görüntülerin olduğu ve farklı medeniyetlerin ezgilerini seyircilerin beğenisine sunan koro, "Çanakkale Geçilmez" türküsünü de seslendirdi.Bilecik’te gerçekleştirilen kültür ve sanatsal etkinliklere değinen Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, sanatçı ve koro ekibine teşekkür etti.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN