Bir insan bunu nasıl yapabilir!

Bir insan bunu nasıl yapabilir!

OLMAZ OLSUN BÖYLE BABA!.. Adana’da uyuşturucu bağımlısı B. G., bir yaşındaki oğlunun vücudunda önce sigara söndürdü sonra da akılalmaz bir şiddet uyguladı. Kan donduran vahşet, anne Ö.G.’ nin polise şikayetiyle ortaya çıktı. Hem eşini hem de 4 çocuğuna işkence yapan cani baba ise gözaltına alındı.

Türkiye’de kadınlara yönelik şiddet hız kesmeden devam ederken dün Adana’dan gelen haber, bir kez daha insanlığımızdan utandırdı. Bu kez şiddet sadece bir kadınla sınırlı kalmamıştı aynı zamanda küçücük bir çocuğa da uygulanmıştı. Bu şiddet öyle bir şiddeti ki cani baba hem evladının vücudunda sigara söndürmüştü hem de o küçük bedeni darp etmişti. İşte dehşete düşüren haberin ayrıntıları. Adana’da bir yaşındaki çocuğunu darp eden ve vücudunda sigara söndüren cani baba gözaltına alındı. Seyhan’da Ö.G. (29), uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen eşi B.G.’nin (29) kendisiyle zorla cinsel ilişkiye girdiği ve bir yaşındaki oğlunu dövüp vücudunda sigara söndürdüğü iddiasıyla polise şikayette bulundu. Pazarcılık yaptığı belirtilen 4 çocuk babası B.G., polis ekipleri tarafından evinde gözaltına alındı. Kadının polis merkezine verdiği ifadede, 6 yıl önce evlendiği B.G.’nin çocuklarının yanında uyuşturucu madde kullandığı, darbettiği 1 yaşındaki oğlunu başkasına vermek için kendisine baskı yaptığını belirtti. B. G. ifadesinde şunları söyledi: “6 yıllık eşim, çocuklarımın yanında uyuşturucu kullanıyor, beni ve evlatlarımı dövüyor. Hatta oğlum H.G.’nin elinde sigara söndürdü. Yanık ve darp izleri çocuğumun üzerinde görülüyor. Çocuğumu başkasına vermek istiyor. Ben karşı çıkınca da oğluma işkence yaparak vicdanen beni rahatsız etmek istiyor.” Emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen B.G., adliyeye gönderildi. Şüpheli B. G.’nin tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildiği öğrenildi. Kadın ve 4 çocuğu ise Adana Adli Tıp Birimi’nde sağlık kontrolünden geçirilmelerinin ardından sığınma evine yerleştirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN