Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha ve Sevda'yı şoke eden gerçekler!

Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha ve Sevda'yı şoke eden gerçekler!

Bir Zamanlar Çukurova 87. bölüm özetine göre, Demir'in yokluğunda halledilmesi gereken vergi işleri için imzaları atan Züleyha, bu arada Yamanların mal varlıklarında yapılan değişiklikleri öğrenir. Demir, Leyla ve Adnan için pek çok değişiklik yapmıştır. İşini bitiren Züleyha eve gitmek için odasından çıkar. Ancak sonra kendisinden kimse haber alamaz! İşte, yeni bölüm son fragman...

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde neler olacak, merak konusu oldu. 87. bölüm fragmanında; İstanbul'da gerçekleri araştıran Züleyha, Adnan Yaman'ın bu kadar acımasız olabileceğine inanmamaktadır. Mektupları yazan her kimse, bazı şeyler yerine oturmamaktadır. Sevda ise ne olursa olsun, bir çocuğu ortada bırakabilmiş bir adamı sevdiğine çok üzgündür. Öğrendiklerinin ağırlığı ile daha fazla İstanbul'da kalmadan Adana'ya dönerler. Döner dönmez de Züleyha'yı acilen şirkete çağırırlar. Demir'in ne zaman döneceğini bilemediklerinden Züleyha'dan birkaç imza atmasını isterler.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 87. BÖLÜM FRAGMANI

0x0-87-bolum-foto-galeri-1615363200030.jpg

87. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Geniş kadrosuyla beğeni toplayan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 87. bölümü, 11 Mart 2021 Perşembe günü saat 21.00'de ATV'de yayınlanacak. Öncesinde ise saat 20.00'de son bölümün özetinin ekranlara geleceğini belirtelim. Bir Zamanlar Çukurova tüm bölümler izlemek için kanalın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Fekeli, Fikret'e inanmak istemese de, Fikret'in anlattıklarına inanmak zorunda kalır. Fekeli, o yıllarda Fikret'in de annesinin de yanında olamadığına üzülürken, kardeşi Musa'nın gerçeği nasıl öğrendiğinin cevabını bulamaz. Adnan Yaman'ın suçu yüzünden Demir'den intikam alınmasını yanlış bulduğunu söyler ama Fikret'in deli öfkesini dindiremez! Fekeli artık bu acılarla, yeniden bir savaş ile sınanmaktansa ölmeyi dileyecek haldedir. Üstelik ne kadar istemese de bu savaşın içine hızla o da çekilecektir!

0x0-87-bolum-foto-galeri-1615363200194.jpg

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir Zamanlar Çukurova 87. bölüm özeti: Ümit, boşanma kararına çok sevinir ama sevindiğini belli etmemek için Demir'in fikrini sorgulamasını ister. Demir ise heyecanlı ve mutludur. Çocukların ve Züleyha'nın nerede yaşayacağını, Ümit ve kendisinin evinin nerede olacağına dair planlar yapar. Çukurova'ya döndüğünde yeni ve büyük bir aşka yelken açmış olacaktır. Bu süreçte evi aramak hiç aklına gelmez.

Demir'in, babasına iftira atanı karşısına çıkmaya çağırdığı gazete ilanı, tüm şehrin ilk konusu haline gelir. Her köşede bu konuşulurken, hastanede de bu ilan gündemdedir. İlanı gören Bahtiyar, Fikret'i aramaya başlar. Çünkü onun bildiği hikaye ile bu gazete ilanı aynı değildir. O sırada, ilanı gören Şermin de koşarak konağa gidecektir.

Akşam olup Züleyha eve dönmeyince, Saniye ve Sevda korkmaya başlar. Şermin'in de dahil olmasıyla, ne yapacaklarına karar verirler. Şermin, Demir'i bulmaya çalışırken, Sevda ve Saniye Fekeli'den yardım isteyecektir. Şermin, Demir'i ararken, çok önemli başka bir bilgiye ulaşır. Tüm Adanalılar da, çevre illere kadar her yerde, her taşın altında her köşede hanımağalarını aramaya başlar. Ancak Züleyha'dan da arabasından da tek bir iz yoktur! Tüm bunlar olup biterken, Demir ve Ümit Çukurova'ya dönerler! Bu arada Fekeli de Fikret'in yokluğundan şüphelenip onun peşine düşer.

0x0-87-bolum-foto-galeri-1615363203737.jpg

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCULARI KİMLER?

Tims&B'nin yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Yıldız Tunç, Atilla Özel, Ayça Üzüm, Melis Veziroğlu Yılmaz'ın kaleme aldığı, müziklerini Aytekin Ataş'ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğu Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncu kadrosunda; Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Hilal Altınbilek (Züleyha), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz Akkaya), Kerem Alışık (Fekeli), Nazan Kesal (Sevda Çağlayan), Furkan Palalı, Esra Dermancıoğlu (Behice Hekimoğlu), Melike İpek Yalova (Müjgan Hekimoğlu), Alayça Öztürk (Jülide), Bülent Polat (Gaffur), Turgay Aydın (Sabahattin), Selin Yeninci (Saniye), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Selin Genç (Gülten), Polen Emre (Fadik), Mustafa Açılan (Veli), Serpil Tamur (Haminne), Rüzgar Aksoy (Ercüment), Kadim Yaşar (Cengaver), Mehmet Polat (Hatip Ağa), Aras Şenol (Çetin), Şirin Öten (Naciye) gibi isimler yer alıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Geniş kadrosuyla ilgiyle takip edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çekimleri Adana'da gerçekleştiriliyor. Bazı sahneler ise Mersin'de yapılıyor. Adana'daki konağın hazırlanması 8 ay sürdü ve 450 kişi çalıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN