Devamsızlık yapan öğrenciler için çalışma başlatılacak

Devamsızlık yapan öğrenciler için çalışma başlatılacak

Bitlis’in Ahlat ilçesinde öğrencilerin okula devamsızlığının fazla olduğu belde ve köy muhtarlarıyla bir toplantı düzenlendi

Ahlat Kaymakamı Mustafa Akgül başkanlığında düzenlenen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, Şube Müdürü Bülent Bildirici, okul yöneticiler ve köy muhtarları katıldı. İlçeye bağlı Ovakışla beldesi ile Güzelsu, Alakır ve Otluyazı köylerinde öğrencilerin okula devamsızlıklarının fazla olması nedeniyle düzenlenen toplantıda, tek tek durum değerlendirmesi yapılarak çözüm arandı.Toplantı sonrasında tespit edilen devamsız öğrencilerin okula kazandırılması noktasında ev ev veli ziyaretlerinin yapılarak, devamsızlıklarının giderilmesi için çalışma başlatılacağı kararına varıldı.Düzenlenen toplantı, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

BİTLİS/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN