Bugün gazetesinden pes dedirten haber!

Bugün gazetesinden pes dedirten haber!

1 Kasım seçimleri güdeme oturunca uçuk iddialar ve kara propaganda başladı. CHP'li Barış Yarkadaş'ın 'Hükümet CHP'li seçmeni tatille kandıracaklar' iddiası ilk malzeme oldu. Cemaat medyası hemen destek verdi.

7 Haziran öncesi seçimleri itibarsızlaştırmak için "oy güvenliği yok, hükümet hile yapacak" propagandasına sarılan CHP, Paralel Yapı ve PKK 1 Kasım için de harekete geçti. Partilerin aday listelerini YSK'ya sunmasının ardından 1 Kasım'da yapılacak seçimler gündeme oturdu. Seçimleri itibarsızlaştırmak için ilk kampanya da başladı. 

Cemaat medyası iddiaya sahip çıktı

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkardaş, Başbakanlık yetkililerinin CHP seçmenini seçim önesi tatil yörelerine çekebilmek için plan yaptığını ileri sürdü. Yarkadaş, konuyla ilgili “Başbakanlık yetkilileri, bir süredir turizm şirketleriyle görüşüyor ve seçim dönemi için çok cazip tatil kampanyaları düzenlettiriyor” dedi. Yarkardaş'ın uçuk iddiası Cemaat medyasında hemen yankı buldu. 

Cemaatin yayın organları "Büyük tuzağı deşifre etti" başlıkları attı. Bugün gazetesinin internet sitesi "CHP'li Barış Yarkadaş: “CHP seçmenini tatil ile kandıracaklar" başlığı ile iddiayı duyurdu.

Cemaat kalemleri de sosyal medyadan haberi paylaşma yarışına girdi. 

PKK da başladı

7 Haziran seçimlerinde bölge halkını tehdit ederek HDP'ye oy devşiren PKK da hareket geçti. 

15-09/19/pkk-dan-buyuk-tehdit-oyunuz-akp-veya-baska-pa-7704209_x_o.jpgHPG mühürlü tehdit mektubu Erzurum'un ilçelerinde vatandaşlara gönderildi. 

KCK/PKK terör örgütü tarafından Erzurum'un Karayazı, Tekman, Hınıs ve Karaçoban ilçelerinde halka tehdit içerikli mektup gönderilerek, "Ailenizden bir oy AKP veya başka partiye giderse, hesabımız başka olacak" tehdidinde bulunuldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN