Bursa Valiliği açıkladı: 30 Aralık Cuma okullar tatil | Yarın hangi ilçelerde okullar tatil?

Bursa Valiliği açıkladı: 30 Aralık Cuma okullar tatil | Yarın hangi ilçelerde okullar tatil?

Yurdu etkisi altına alan kötü hava koşullarının etkisini gösterdiği Bursa'dan da kar tatili haberi geldi. Bursa Valiliği, Büyükorhan, Harmancık, Keles ve Orhaneli ilçelerinde bulunan ilk ve orta öğretim okullarında eğitime yarın ara verdi.

Bursa Valiliği kötü hava koşulları nedeniyle Büyükorhan, Harmancık, Keles ve Orhaneli ilçelerinde bulunan ilk ve orta öğretim okullarında eğitime yarın ara verdi.

YARIN TATİL

Yurdu etkisi altına alan kötü hava koşulları Bursa'da yaşamı olumsuz etkiliyor. Valilik, kar ve tipinin etkili olduğu dağ ilçesi olarak bilinen Büyükorhan, Harmancık, Keles ve Orhaneli'de ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verdi. Yetkililer, kötü hava koşullarının devam etmesi halinde diğer ilçeler hakkında da karar vereceklerini söylediler.

BURSA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN