Ankara'da yarın okullar tatil! Valilik az önce açıkladı | 30 Aralık Cuma

Ankara'da yarın okullar tatil! Valilik az önce açıkladı | 30 Aralık Cuma

Ankara'da yarın okullar tatil mi? Yoğun kar yağışı sonrası milyonlarca Ankaralı '30 Aralık Cuma okullar tatil olacak mı?' sorusunu sormaya başladı. Soğuk hava dalgası tüm yurdu esareti altına alırken Başkent'te de hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bugün eğitime bir gün ara verilen Ankara'da, Valilik kar tatili açıklaması yaptı mı? Ayrıntılar ve son dakika gelişmelerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ankara'da yarın kar tatili var mı? Yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğü yurt genelinde rüzgarlı ve sağanak yağışlı bir gün geride kalıyor. Ankara kar yağışının en çok etkilediği illerden birisi oldu. Peki, yarın Ankara'da eğitime ara verilecek mi? Gözler Ankara Valiliği'nde.

ANKARA'DA YARIN OKULLAR TATİL | 30 ARALIK CUMA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları uyarısı sonrası illerde alarm verildi. Başkent Ankara da beyaz esaret bürünen illerden birisiydi.

Ankara Valiliği'nden gelen son dakika açıklamasına göre Ankara'da yarın da okullar tatil edildi. 30 Aralık Cuma günü Ankara'da okullar tatil.

ANKARA ANLIK HAVA DURUMU RAPORU 

Ankara'da bugün okullar yoğun kar yağışı sebebiyle bir gün tatil edilmişti. kar yağışının sürmesi ve yarın da devam edecek olması nedeniyle 30 Aralık Cuma günü okullar tatil ilan edildi.  Ankara'da 29 Aralık Perşembe gününden sonra, 30 Aralık Cuma günü de okullar tatil edildi. Ankara'da bugün tatil edilen okulların yarın da tatil edildiği bildirildi.

16-12/29/13649-egelim55-ankaraya-oyle-yakisirdi-ki-kar-311-950px.jpg

SON DAKİKA KAR TATİLİ HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

ANKARA'DA EĞİTİME BUGÜN DE ARA VERİLMİŞTİ | PERŞEMBE

Ankara'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verildi.

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde yoğun kar yağışının devam ettiği belirtilerek, "Yoğun kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle ilimiz genelindeki resmi ve özel tüm eğitim kurumlarında 29.12.2016 Perşembe günü, bir gün süreyle eğitim ve öğretime ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, kamuda görevli hamile ve engelli çalışanların da idari izinli sayılacağı bildirildi.

ANKARA'DA HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Akdeniz kıyıları, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile Malatya, Elazığ, Kilis ve Gaziantep çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

16-12/29/b4c6b6b174c0.jpg

Yağışların Orta ve Doğu Akdeniz kıyıları ile Sinop çevrelerinde kuvvetli, Adana çevrelerinde çok kuvvetli yağmur ve sağanak, Orta ve Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Balıkesir'in kuzey kesimleri ile Çankırı çevrelerinde yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kuzeydoğu kesimlerde kuvvetli olmak üzere iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN