Kocaeli Valiliği açıkladı: Yarın okullar tatil mi? Son dakika kar tatili haberleri

Kocaeli Valiliği açıkladı: Yarın okullar tatil mi? Son dakika kar tatili haberleri

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada Kocaeli’de etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle yarın itibariyle anaokulları, ilk, orta ve liseler ile rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği duyuruldu.

Kocaeli’de etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle yarın itibariyle anaokulları, ilk, orta ve liseler ile rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime bir gün ara verildi.

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı ile birlikte, düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile il genelinde; anaokulları, ilk, orta ve liseler ile rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime 30 Aralık 2016 Cuma günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.

KOCAELİ/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN