Konya yarın okullar tatil mi? Valilik tatil açıklaması yaptı mı? | 30 Aralık Cuma

Konya yarın okullar tatil mi? Valilik tatil açıklaması yaptı mı? | 30 Aralık Cuma

Son dakika! Yarın Konya'da okullar tatil mi? Yoğun kar yağışı 30 Aralık Cuma Konya'da okullar tatil mi? sorusunu gündeme getirdi. Gözler Konya Valiliği tarafından yapılacak açıklamaya çevrildi. Valilik açıklaması ve diğer tüm ayrıntıları haberimizden bulabilirsiniz.

Konya'da yarın okullar tatil mi? Kar yağışı Konya'yı da etkisi altına aldı. Öğrenciler ve veliler yarın yani 30 Aralık'ta okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyor. Konya Valiliği'nin yapacağı tatil açıklaması merak ediliyor. Peki 30 Aralık Cuma günü Konya'da eğitime araverildi mi.

Valilik açıklaması için TIKLAYINIZ

Son dakika haberleri ve tüm diğer ayrıntıları haberimizden bulabilirsiniz. 

KONYA ANLIK HAVA DURUMU RAPORU

Bugün yoğun kar sebebiyle birçok ilde okullar tatil edildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kar yağışı uyarıları sonrası öğrenciler de gözünü Konya Valiliği tarafından yapılacak tatil açıklamasına çevirdi. Daha önce kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği kentte "yarın Konya'da okullar tatil mi?" sorusunun cevabı merak ediliyor. Valilik henüz bir açıklama yapmadı. Yapılacak tatil açıklamasını aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

16-12/29/1150_1.jpg

SON DAKİKA KAR TATİLİ HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Konya Valiliği tarafından kar tatili ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. 30 Aralık cuma gününe ilişkin olası kar tatili açıklaması yapıldığı andan itibaren yukardaki linke tıklayarak ayrıntılara ulaşabilirsiniz.

KONYA HAVA DURUMU NASIL

Konya hava durumu aslında okulların tatil edilip edilmeyeceği sorusunun cevabını veriyor. Daha önceki yoğun kar yağışı nedeniyle kentte okullar tatil edilmişti. Kar yağışı devam ettiği için tatil beklentisi oluştu. Bu kez Cuma yani 30 Aralık için tatil beklentisi oluştuğu için Valilik açıklaması daha çok merak ediliyor. Çünkü Cuma günü ve hafta sonu tatilinin birleşme ihtimali öğrencileri heyecanlandırıyor. Kentte 30 Aralık Cuma hava durumu sabah saatleri için kar yağışını gösteriyor. Sıcaklık ise zaman zaman eksi derecelere düşüyor. 

16-12/29/ekran-resmi-2017-12-29-201137.png

VALİDEN TATİL İMA EDEN TWEET

Konya'nın Akşehir, Ilgın, Doğanhisar, Yunak, Tuzlukçu ve Kulu ilçelerinde eğitime bir gün ara verilmişti. Konya Valisi Yakup Canbolat kentte eğitime ara verilip verilmediği ile ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Kar yağışının yoğun bir şekilde artması sebebiyle okullar tatil edilebilir. 

Sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışıyla birlikte öğrencilerde tatil beklentisi oluştu. Öğrenciler Konya Valisi Yakup Canbolat'a sosyal medya üzerinden tatil taleplerini içeren mesajlar atıyor. Vali Canbolat, bir öğrencinin bu konuda twitter'dan kendisine attığı mesajı 'retweeet'ledi. Öğrenci mesajında "Sayın Valim, Konya'da '3G' var 'gar gış gıyamet' okula gidemiyoruz. Tatile ihtiyacımız var. Gereğinin yapılmasını arz ederim" şeklinde yazdı.

Son dakika! Yarın Konya'da okullar mi? Yoğun kar yağışı 30 Aralık Cuma Konya'da okullar tatil mi? sorusunu gündeme getirdi. Gözler Konya Valiliği tarafından yapılacak açıklamaya çevrildi. Valilik açıklaması ve diğer tüm ayrıntıları haberimizden bulabilirsiniz. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN