Yarın hangi illerde okullar tatil? 30 Aralık Cuma

Yarın hangi illerde okullar tatil? 30 Aralık Cuma

Yarın hangi illerde okullar tatil olacak? Milyonlarca öğrenci 'Yarın hangi şehirlerde kar tatili var?' sorusunu sormaya başladı. Yurdu etkisini altına alan kar yağışları ile birlikte çeşitli illerden eğitime ara verildiği haberleri de geliyor. 30 Aralık Cuma kar tatili olan iller listesi ve son dakika gelişmelerini haberimizden takip edebilirsiniz.

Yarın hangi illerde okullar tatil? '30 Aralık Cuma günü hangi şehirlerde kar tatili var?' sorusu, yoğun kar yağışı sonrası en çok sorulan sorulardan birisi oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün itibariyle sağanak yağmur ve yoğun kar yağışı uyarısında bulundu. Yurdun çeşitli bölgelerinde bugün okullar kar sebebiyle tatil edilmişti. Yarın eğitime ara verilen iller, il valilikleri açıklamaları ve son dakika gelişmelerini haberimizden takip edebilirsiniz.

YARIN HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL?

Meteoroloji bugün sabah saatleri itibari ile özellikle İstanbul, Ankara, Bursa ve Konya gibi illerde sağanak yağış, şiddetli rüzgar ve kar yağışı uyarılarında bulundu.

İSTANBUL ANLIK HAVA DURUMU RAPORU

Olumsuz hava koşulları sebebiyle yapılan uyarılardan sonra gözler il valilikleri ve kar tatili açıklamalarına çevrildiği. Peki, 30 Aralık Cuma hangi illerde kar tatili olacak? Ayrıntılar ve gelişmeler haberimizde.

SON DAKİKA KAR TATİLİ HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Yoğun kar yağışı ve sağanak yağmurun etkisini sürdürdüğü şu saatlere kadar il valilikleri tarafından henüz kar tatili açıklaması yapılmadı. Akşam saatlerinde kar yağışının etkisini artırdığı illerde gözler valilik açıklamalarında olacak.

Son dakika kar tatili açıklamaları ve eğitime ara verilen iller listesini belli olduğu andan itibaren sayfamızdan takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN