Bursa'da FETÖ davaları için 2 yeni ağır ceza mahkemesi açıldı

Bursa'da FETÖ davaları için 2 yeni ağır ceza mahkemesi açıldı

Bursa'da FETÖ/PDY örgütü davaları sebebiyle iş yükü artan ağır ceza mahkemeleri 10’a çıkarıldı.

Bursa’da 8 olan ağır ceza mahkemeleri 10’a çıktı. Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) aldığı kararla Bursa 9 ve 10’ncu Ağır Ceza Mahkemesi terör davalarına bakacak.

KENDİ ALANINDAKİ MAHKEMELER KAPATILDI

Bursa 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde geçici başkan olan Hakim Selçuk Yağmur, 10. Ağır Ceza Mahkemesi’ne, 6. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Atilla Oğuz, 6. Ağır Ceza Mahkemesi’ne 2. Sulh Ceza Hakimliği Mahkemesi Hakimi Nihat Postacı, 3. Ağır Ceza Mahkemesi’ne 4. Sulh Ceza Hakimliği Hakimi Özcan Kuşatan başkan oldu. Bursa 25 ile 26 Asliye Ceza, 7’nci Tüketici Mahkemeleri ile 5’nci Sulh Ceza Hakimliği Mahkemeleri işlemleri durduruldu. Bu mahkemelerin dosyaları kendi alanlarındaki mahkemelere dağıtılarak kapatıldı.

BURSA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN