Bursaspor'da Galatasaray mesaisi başladı

Bursaspor'da Galatasaray mesaisi başladı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Özlüce Tesisleri'nde, teknik direktör Ersel Uzgur yönetimindeki antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda UTAŞ Uşakspor'u 3-0 yenerek grup aşamasına yükselen Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. 

Özlüce Tesisleri'nde, teknik direktör Ersel Uzgur yönetimindeki antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Basın mensuplarının takibine izin verilen ilk bölümde, sahaya çıkan 14 futbolcu, ısınma koşularının ardından dar alanda pas ve pres çalışması yaptı. Futbolcuların idmanda neşeli oldukları görüldü.

Uzgur'un, antrenmanın basına kapalı bölümünde taktik ağırlıklı çalışma yaptırdığı öğrenildi.

Sakatlığı devam eden Faty ile mide rahatsızlığı bulunan De Sutter takımdan ayrı çalışırken, kupa mücadelesinde forma giyen futbolculara, yenileme programı uygulandı. 



Antrenman öncesi tesislere gelen Nilüfer Bursasporlu İşadamları Derneği (NİLBİAD) üyeleri, Ersel Uzgur ve futbolculara baklava ikram edip çiçek verdi. Dernek üyeleri, teknik heyet ve takım kaptanı Serdar Aziz ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra antrenmanı saha dışından takip etti.

FUTBOLCULARIN NEŞELİ ANLARI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN