Çakar'dan şok eden çıkış! Bu maç şaibel

Çakar'dan şok eden çıkış! Bu maç şaibel

Yorumcu Ahmet Çakar, Hamilt Altıntop hakkında ilginç bir yorumda bulundu.

Yorumcu Ahmet Çakar, Tuzlaspor maçındaki performansıyla sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çeken Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Hamilt Altıntop hakkında dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Ahmet Çakar, twiter hesabından yaptığı açıklamada, "Eğer Hamit Altıntop Tuzlaspor yönetim kurulunda ise (resmen) bu maç FIFA kurallarına göre şaibelidir" ifadesini kullandı.

Hamit Altıntop; Tuzlaspor'u devralan Ümit Davala, Yıldıray Baştürk, Ömer Erdoğan, Cihan Haspolatlı ve Murat Erdoğan'a manevi destek olmuştu.

Tuzlaspor'da, Murat Erdoğan başkanlığındaki yeni yönetimde, Ümit Davala, Ömer Erdoğan, Cihan Haspolatlı ve Yıldıray Baştürk asil üye, Emin İnal, Nacibey Donat, Ergun Akbaşoğlu, Suphi Tarım ve Cem Çalışkan ise yedek üye olarak yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN