Can Küçükyıldırım: Bu Beşiktaş kolay durmaz

Can Küçükyıldırım: Bu Beşiktaş kolay durmaz

Can Küçükyıldırım Beşiktaş-Monaco maçını yazdı: Avrupa’da kimin karşısına çıkarsa çıksın artık kimse maç öncesi negatif bir yorumda bulunamıyor.

Porto, Lepzig derken Monaco karşısında alışık olduğumuz Beşiktaş, Oğuzhan yerine Tolgay tercihi ile sahadaydı. Maçım ilk dakikasından itibaren Monaco karşısında özellikle markajlardan kolay sıyrılan Quaresma ve adam eksiltme yeteneğini bu tip maçlarda iyice konuşturan Talisca’ya  Cenk Tosun ve Babel de tam ayak uydurunca makine gayet güzel çalıştı. Nitekim topu ağlarla da buluşturduk ama yardımcı hakeme takıldık.

NEGREDO DAHA ÇOK BEKLER

İlk yarıda klasının çok altında bir çalım yiyerek Falcao’ya halı saha golü attıran Pepe’nin hatasına bekletmeden Talisca, Quaresma ve Cenk üçgeni ile cevap verince soyunma odasına beraberlikle gidildi. Orta sahaların rahat geçildiği karşılaşmada Beşiktaş ikinci yarıda da rakibine boyun eğmeyen görüntüsünü golle pekiştirdi. Cenk Tosun varken Negredo daha çok yedek bekler.

Şimdilerde moda oldu. Beşiktaş Porto’yu yener eski gücünde değil, Leipzig’i yener bu kez Avrupa’da daha yeniler… Monaco için de mutlak bir şeyler söyleyecekler çıkacaktır. Ama biz gerçeklere bakalım. Futbol iki taraflı bir oyun. Rakibi oynatıp oynatmamak size de bağlı. İşte Avrupa’da çok farklı oynayan, özgüveni yüksek Beşiktaş tam da bunu yapıyor. Pozisyona rahat giriyor ve rakibi fazla oynatmıyor. Bu seneki Beşiktaş’ın Avrupa’da daha çok yolu var…

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN