Candan Erçetin: Turşu satmak istiyorum

Candan Erçetin: Turşu satmak istiyorum

Şarkıcı Candan Erçetin, Elele Dergisi'ne tutkularını ve hayallerini açtı. Erçetin, "Türk lezzetlerini dünyaya tanıtmak ve turşu satmak istiyorum" dedi.

Elele Dergisi’ne konuşan Candan Erçetin tutkularını ve hayallerini okuyucuya açtı. Hayatta tutkunun çok önemli olduğunu söyleyen Erçetin,“Tutku olmasa şarkı söylemekten, yemek yapmaktan, öğretmenlikten, İrma’yla güneşin doğuşunu seyretmekten, sevdiklerimle akşamları bir masa başında oturup günlerin akışını paylaşmaktan vazgeçerdim; kısacası yaşayamazdım. Ben yaşadığım her ana tutkuyla bağlıyım” dedi.

Turşu satmak istiyorum

Henüz gerçekleştiremediği birçok hayali olduğuna da değinen sanatçı, “Birçok hayalim var, yaşadığım sürece de olacak, hepsi gerçekleşmeyecek ama bu beni yıldırmayacak. Mesela Türk lezzetlerini dünyaya tanıtan bir yemek programı yapmak, yemek kitabı yazmak, müzik yapmayı herkesin günlük yaşamına sokmak, belki bir roman yazmak, büyük şehir çocukları için çiftlikte yaz kampı kurmak, yıllardır yaptığım turşuları etiketleyip satışa sunmak, küçük bir restoran açıp hem yemekleri yapmak hem şarkıları söylemek istiyorum” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN