Caner Toygar evlendi

Caner Toygar evlendi

2000'li yılların başında katıldığı yarışma programında Tülin Koca ile yaşadığı beraberlikle ismini duyuran Caner Toygar, katıldığı evlilik programında nikah masasına oturdu.

14 yıl önce 'Gelinim Olur Musun' programıyla tanınan Caner Toygar, evlilik programında tanıştığı Berke ile nikah masasına oturdu.
Bir süredir katıldığı programda taliplerini arayan Caner, geçtiğimiz aylarda Kabe ziyaretine gitti.

Rüyasında Berke ile evlendiğini gören Caner, Türkiye'ye döndüğünde kararını milyonlarla paylaştı. Bir süredir nişanlı olan çift için 29 Mart Perşembe günü canlı yayında kına gecesi yapıldı.

17-04/01/1-1491027088.jpg

Caner ve Berke çifti dün canlı yayında yapılan nikah töreniyle evlendi.

BALAYI YERİNE UMRE

Gözyaşlarını tutamayan Caner, çok zor ünler geçirdiği ekmek alacak parasının olmadığı zamanları hatırladığını fakat sonunda aradığı mutluluğu bulduğunu söyledi.

17-04/01/2-1491027100.jpg

Bugün görkemli bir düğün töreni yapacak olan çift, balayı yerine Umre'ye gideceklerini açıkladı. Duygusal anların yaşandığı nikahta, Caner’e en büyük sürprizi annesi yaptı.

Araları iyi olmayan anne ve oğul nikah vasıtasıyla buzları eritti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN