Çaresiz babanın feryadı: Evladıma sahip çıkın

Çaresiz babanın feryadı: Evladıma sahip çıkın

Kan kanseri teşhisi konan 6 yaşındaki çocuğunu tedavisi için Kastamonu’dan Eskişehir’e gelen işsiz baba Ali Çıra yavrusunun ilaç parasını karşılayamadığını belirterek, yetkililerden yardım istedi.

HER AY 740 LİRA

Eşi Havva Çıra ile birlikte büyük bir dram yaşayan baba Ali Çıra ; “6 yaşındaki oğlum Resul çok zorlu bir tedavi süreci geçiriyor. Bazı kanser ilaçları SSK tarafından karşılanmıyor. Her ay alınması gereken ilacın fiyatı 1124 lira. Bunun 740 lirasını devlet ödemiyor. Uzun yol şoförlüğü yapıyordum. Çocuğumun tedavisinden dolayı bir iki gün işe gidemediğim için işten çıkartıldım” dedi.

EVLADIMA SAHİP ÇIKIN

Çocuğunun ESOGÜ Tıp Fakültesi’nde tetkiklerini yaptıran Ali Çıra; “Çocuğumun yaşaması için kanser ilacı paralarının devlet tarafından karşılanmasını istiyorum. Yetkililer evladıma sahip çıksın” diye feryat etti. Çıra ailesi tedavi sürecinde paraları olmadığı için üç gün hastane bahçesinde konaklamak zorunda kaldılar. Minik Resul tedavi için İstanbul’a sevk edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN